Hur funkar en push up bh?

Syftet med en push up bh är att ge det där lilla extra lyftet vid Push up bhsärskilda tillfällen. Till exempel vid tider när självförtroende och självkänslan måste vara på topp och inte den minsta tanke ska behöva ägnas åt bysten.

Push up behån lanserades redan 1948 och har varit en storsäljare sedan dess. Visserligen har produkten moderniserats i flera steg men i grund och botten är det samma produkt. Så hur fungerar en push up bh? Det ska vi försöka förklara väldigt kort och koncist!

Grunden som gör att en push up bh klarar av att lyfta bysten är den stabila bygel som hela behån bygger på. Även själva kuporna är designade på ett sådan sätt så att lyftet blir så bra som det bara är möjligt. Egentligen kan man säga att alla bysthållare har funktionen att de håller saker och ting på rätt plats och får bysten att se så bra ut som bara möjligt. Men det som utmärker en push up bh är att den både lyfter och centrerar bysten för att en visuellt tilltalande effekt.

Olika varianter

Vissa modeller använder sig av vaddering som är insydd i själva kupan. Detta är det vanligaste sättet att få till den önskade effekten. Andra modeller använder sig av en typ en gele som vissa anser ger en mycket mer naturligt utseende. Det är till och med så att vissa modeller ger en alternativet att lyfta in eller ut denna kudde av gelé beroende på tycke och smak och vad som passar för tillfället. Det som känns rätt för att gå ut med väninnorna för drinkar och ha kul kanske inte passar sig lika väl för möte med styrelsen eller arbetet på förskolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>